Uitleg opleiding Jongerennumerologie

Deelnemers over de opleiding

Wie is Theo Jeukens

Wie is Annemarie Smit

Voor wie is de opleiding Jongerennumerologie geschikt?

Deze opleiding is vooral geschikt voor therapeuten die al met jongeren werken of er mee gaan werken. Maar ook voor ouders met kinderen, jongeren en voor iedereen die met mensen werkt. Wil je ontdekken hoe getallen je inzichten geven en je helpen op een toegankelijke wijze snel tot de kern te komen in gesprekken?

Dan zal de nieuwe opleiding Jongerennumerologie een waardevolle aanvulling voor je zijn. Als eerste in Nederland laten numeroloog Theo Jeukens (bedenker en schrijver van het populaire boek Jongerennumerologie) en medium Annemarie Smit je samen de kracht van numerologie ervaren. Theo en Annemarie laten je tijdens deze opleiding uitgebreid kennis maken met alle aspecten van de Jongerennumerologie en de verrassende inzichten die het biedt. Ook je mediamieke kwaliteiten, die een ieder van ons bezit, komen hierbij aan de orde. De combinatie tussen aanreiken, laten ervaren en leren, geven je een stevig fundament waarmee je Jongerennumerologie in de praktijk kunt toepassen

Wat maakt deze opleiding zo uniek?

De jarenlange ervaring van Theo Jeukens en zijn ruim 3000 consulten met jongeren, geven je de garantie dat deze vorm van werken met mensen je sneller en gerichter tot de kern brengt. De ziel zal worden geraakt.

Na het volgen van deze opleiding kun je het geleerde in praktijk brengen. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Na het slagen mag je gebruik maken van de hulpmiddelen die zijn ontwikkeld voor de Jongerennumerologie.

Wat bieden we je?

Locatie

De opleiding wordt gegeven in samenwerking met en in het prachtige Landgoed Ezherwold in Almen (bij Lochem).

Data en tijden

De opleiding bestaat uit 10 lesdagen op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, verdeeld over een jaar.

De eerstvolgende opleiding start op 7 september. De andere data zijn 5/10, 9/11, 30/11, 4/1, 1/2, 1/3, 29/3, 19/4 en 17/5.

Bij voldoende deelnemers starten we ook op 14 september met een nieuwe groep. De andere data zijn 19/10, 16/11, 7/12, 11/1, 8/2, 8/3, 5/4, 3/5 en 7/6.

Groepsgrootte

Het minimum aantal deelnemers voor deze opleiding is 8 en het maximum aantal 14.

Prijs

De prijs voor de 10 zaterdagen is € 1.900,00. Dit is inclusief boek, werkmap, oefenmateriaal, kaarten, koffie, thee en lunch.

Inschrijven

Deelnemen aan de opleiding? Stuur een e-mail naar t.jeukens@hetnet.nl om je in te schrijven

Reviews

“In de opleiding tot jongerennumeroloog leer je vooral veel over jezelf, je leert het gedrag numerologisch verklaren en typeringen en benaderingen beter afstemmen. Wie zichzelf kent, kent de andere: kom door getallen en letters achter je kosmische 'ik' en leer vooral je karmische lessen die besloten zitten in je geboortedatum. In deze opleiding gaat het vooral om een gelukkiger leven als persoon, die onderdeel is van diverse systemen en de praktische kennis over je levenslessen. Ken je zelf en kies voor de opleiding tot Jongerennumeroloog bij Theo en Annemarie!”
Karan, 14-10-2021
“In september 2020 ben ik bij Annemarie en Theo gestart met de opleiding Jongerennumerologie en mediamiek. Van nieuwsgierig naar verbaasd en heel erg enthousiast, zo kan ik mijn ervaring in de loop van de opleiding het beste omschrijven. Theorie en toepassing wisselen elkaar op een prettige manier af.

De opleiding heeft me veel persoonlijke inzichten gebracht en is in mijn werk als therapeut een erg waardevol instrument.”
Petra, 14-10-2021
“Na al meerdere opleidingen te hebben gevolgd. Lijkt het wel of de opleiding tot Jongerennumeroloog voor mij de kers op de taart is. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats en er gaan bij mij allerlei kanaaltjes open die of wel half openstonden of wel helemaal dicht zaten Dank dank dank!”
Andre, 14-10-2021
“Ik volg met heel veel plezier de opleiding jongerennumerologie. De trainers Theo en Annemarie vullen elkaar goed aan en delen hun kennis op een heel prettige manier. Er is ruimte voor theorie, veel oefenen in de groep, invoelende oefeningen, tijd voor vragen maar ook voor je eigen proces. We worden volop ondersteund met materiaal om ook tussen de lesdagen door goed te kunnen oefenen met het geven van consulten.

Kortom, een aanrader!”
Jantine, 09-03-2020
“Ik heb inmiddels 6 lessen numerologie gevolgd bij Theo en Annemarie.
Deze opleiding heeft mij nu al veel begrip, inzicht en helderheid gegeven in mijn eigen handelen, mijn gedachte- en gedragspatronen.
Zo fijn om mij steeds meer bewust te worden van wie ik in wezen ben om er vervolgens ook voor de ander te kunnen zijn.
Annemarie en Theo weten de opleiding te geven vanuit pure intentie en zielsverlangen. Wie wil dit niet ontvangen?”
Monique, 09-03-2020
“Sinds mijn consult bij Theo, bleef het maar in mijn achterhoofd zitten: een opleiding volgen in (jongeren)numerologie! Het liet mij niet los en daarom besloot ik Theo een berichtje te sturen om er wat meer over te horen. Ik ben zo blij dat ik contact heb opgenomen en heb besloten dit te gaan doen. Het is echt interessant om te merken hoe je anderen kunt helpen en inzicht kunt geven in lessen, talenten en wat hun geboortedatum vertelt. Ik kom er nu steeds achter dat de cijfers (geboortedatum) echt kloppen bij mensen om mij heen. De opleiding is zeer leuk om te volgen en ook erg afwisselend. Ik vind het ook fijn om zoveel mensen te leren kennen die hier ook voor open staan. Intussen leer ik ook weer van alles over mijzelf, wat mij erg goed doet. Ik hoop dat ik straks veel mensen om mij heen mag helpen en inzichten mag geven.”
Rosalie, 09-03-2020
“De Jongerennumerologie is een zeer goed verzorgde opleiding. Zowel de manier van lesgeven, mooi lesmateriaal, het contact tussen de lessen door, met heerlijke lunches op een prachtige lokatie. De afwisseling van theorie met de mediamieke oefeningen zorgt voor een leuke twist. Het enthousiasme gehalte van de groep blijft hoog.”
Annemiek, 09-03-2020
“Vorig jaar heb ik een 2-daagse workshop numerologie bij Theo gevolgd. Mega interessant! Zelf heb ik een praktijk waarin ik mensen begeleid naar meer bewustzijn, zodat zij het leven kunnen leiden waar zij blij van worden. De opleiding tot jongerennumeroloog sluit daar perfect op aan. Theo en Annemarie zijn een superteam. Annemarie verzorgt met name het 'energetisch' deel (mediamiek) en Theo doet de theorie m.b.t numerologie. Door veel te oefenen wordt het steeds leuker en interessanter en wat zo gaaf is om te zien wat het lezen van een geboortedatum en -namen aan herkenning, erkenning en inzichten oplevert. Als coach & counselor gebruik ik de numerologie bijna standaard in mijn praktijk om een cliënt nog beter te kunnen begeleiden. ”
Judith, 09-03-2020
“Er wordt op een prettige manier lesgegeven en de combinatie numerologie met mediamiek maakt dat de lessen afwisselend zijn. In duidelijke taal wordt alles uitgelegd en fijn dat we de lessen op papier meekrijgen. Het oefenen met elkaar in de groep is zeer waardevol. Deze manier van lesgeven werkt voor mij goed om de numerologie / mediamiek eigen te maken en dat ik met de opgedane kennis mijzelf en anderen beter in het leven kan laten staan. ”
Lidwien, 09-03-2020
“Vanaf september de opleiding numerologie gestart bij t geweldige duo Theo en Annemarie! 2 totaal verschillende personen die toch weer vol enthousiasme samen op 1 lijn alles perfect uit kunnen leggen.
Geweldige interessante opleiding, zelfs voor mensen die niet kunnen rekenen( ik!)
Numerologie maakt alle eindjes af waar ik geen antwoorden op had. De aanvulling voor mijn praktijk! Dankbaar voor elke les.”
Sjaantje, 09-03-2020
“Wat ben ik blij dat ik mezelf gegund heb om me in te schrijven voor de opleiding jongerennumerologie. Je persoonlijke ontwikkeling groeit, je leert jezelf beter kennen, soms confronterend maar dat is dan blijkbaar nodig. Natuurlijk gaat dit gepaard met een lach en een traan, de veiligheid en het vertrouwen die je voelt binnen onze groep, maakt dat alles goed is. Je zelfvertrouwen in een gesprek aangaan met anderen groeit per week en wat is het heerlijk en speciaal om dit te mogen doen. Annemarie en Theo geven mooie inzichten, geven vertrouwen en delen al hun kennis met ons. Iedere opleidingsdag is intensief en gezellig, we oefenen veel en krijgen mooie inzichten van elkaar. Ik zou het iedereen aanraden om jezelf dit te gunnen.”
Trinette, 09-03-2020
“Op dit moment zijn we op 3/4 van de opleiding, en wauw wat heeft het al veel waarde opgeleverd. Nieuwe stof geleerd, maar nog meer dan dat is het een heel persoonlijke reis geworden. Liefdevol confronterend, verhelderend en leuk!

Theo, de jongerennumerologie zoals jij het hebt opgezet zou iedereen moeten kennen. De lessen zijn goed te volgen, toegankelijk voor iedereen, les op een mooie locatie en gegeven met humor. Belangrijk!
Bovenal vind ik de combinatie van Annemarie en jou als team perfect! Zoveel kennis die jullie met ons delen, echt super.

Ik weet zeker dat de lessen voor iedereen in de groep veel betekenen, bewustzijn hebben gecreëerd en uiteindelijk gemist zullen worden.

Dank dank dank voor alles wat jullie ons meegeven. Het was/is fantastisch!”
Robin, 09-03-2020

Meer informatie

www.theojeukens.nl

Op onze opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en klachtenregeling van toepassing.